Daksystemen

Methode: Hoe kunt u profiteren van zonne-energie?

Profiteer door uw dak of grond aan Sunvest te verhuren en genereer een extra inkomen en profiteer daarnaast van de marketing en duurzame uitstraling.

Wilt u niet zelf investeren? Maar bent u wel geïnteresseerd in dakhuur met niet alleen het financiële voordeel, maar ook de duurzame uitstraling? Dan heeft Sunvest een concrete aanbieding die direct financieel voordeel biedt voor uw bedrijf of vastgoed.

De voorwaarden:

  • Sunvest huurt voor een periode van 16 jaar uw dak
  • Sunvest vraagt ten behoeve van de locatie de SDE+ subsidie aan
  • Bij toekenning van de SDE+ subsidie installeert Sunvest voor eigen rekening en risico een kwalitatief hoogwaardig PV-systeem op uw dak en zal Sunvest volledig zorgdragen voor de exploitatie hiervan
  • De garantie op de omvormers loopt na jaar 16 nog 4 jaar door en voor de panelen nog 9 jaar
  • Indien gewenst kan zelfs de volledige huur over de gehele huurperiode van 16 jaar (tegen een betaling van circa € 8,- per m²) in jaar 1 door u worden ontvangen

Na afloop

Na afloop huurperiode draagt Sunvest het goed werkende PV-systeem voor een symbolische waarde van € 1,- aan u over.
Bovenstaande aanbieding geldt alleen bij een geschikt dak, algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Daktypes en positionering

Of een dak geschikt is, is van groot belang voor het bereken van de capaciteit van het zonne-energiesysteem. Allereerst kijken wij of het draagvermogen van een dak voldoende is. Daarnaast kijken wij op welke wijze de zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Daarbij wordt in de eerste plaats verkennend naar een dak gekeken. In een verder stadium wordt een schouw uitgevoerd en worden er technische tekeningen gemaakt.

Een voorbeeld

Om u een indicatie te geven van de mogelijkheden: een volledig zuid gericht dak is ideaal maar ook een dak op het oosten en westen met een flauwe hellingshoek (van 10 tot 25 graden) is erg geschikt. Platte daken zijn uitermate geschikt. Maar hierbij merken wij wel op dat niet elk plat dak is gebouwd om een belasting van zonnepanelen met ballast te kunnen dragen. daarom wordt vooraf de dakbelasting doorgerekend door een constructeur.

Klaar voor een adviesgesprek? Of meer informatie over de voordelen van zonne-energie voor uw bedrijf? Praat vandaag nog met een van de Sunvest projectmanagers en bel 030 – 265 8512 of vul ons contactformulier in.