Agrarisch adviseur

Bent u landbouwkundig adviseur, agrarisch accountant of agrarisch fiscalist? En helpt u agrarisch ondernemers bij de boekhouding, de belastingaangifte of de bedrijfsvoering?  Dan kan het voor sommigen van uw klanten het interessant zijn een deel van hun grond te verhuren of te verkopen voor een zonnepark. Een zonnepark genereert een gezond rendement zonder dat de grondeigenaar er werk aan heeft of de teelt risico’s loopt. Sunvest zoekt contact met agrarisch adviseurs die open staan voor samenwerking. Wij delen onze kennis en ervaring op het gebied van zonneparken graag. Zo komt u bij agrariërs goed beslagen ten ijs.

Landbouwgrond inzetten voor een zonnepark

Wanneer landbouwgrond wordt ingezet voor het realiseren van een zonnepark, draagt dit bij aan de energietransitie. Er worden inkomsten gegenereerd met het zonnepark en tegelijkertijd wordt er bijgedragen aan de klimaatdoelstellingen.
Een ander bijkomend voordeel is dat wanneer er een zonnepark wordt geplaatst, de agrarische bestemming wordt behouden. Dit zodat aan het einde van de looptijd de grond weer voor landbouw kan worden gebruikt.

Agrarisch advies over zonneparken

Bent u agrarisch adviseur en heeft u interesse in zonneparken of heeft een van uw agrarische klanten interesse in een zonnepark op zijn perceel? Sunvest heeft een groot aantal grootschalige zonne-energie projecten ontwikkeld. Ook op agrarische percelen. Wij werken met grondeigenaren en agrariërs door heel het land. Wilt u als agrarisch adviseur advies inwinnen? Wij helpen u graag verder.

Hoge inkomsten per hectare

Sunvest is altijd opzoek naar percelen grond om zonneparken te realiseren. Zonneparken kunnen een interessante bron van inkomsten zijn. Een zonnepark levert al snel 5000 tot soms wel 8000 euro per hectare op!

Waarom Sunvest

  • Sunvest heeft planologen en agrarische specialisten in dienst om de beste mogelijkheden voor uw grond te bepalen en het ontwikkelingsproces zo efficiënt mogelijk te doorlopen;
  • 100% Nederlands: onze projecten worden met Nederlands geld ontwikkeld en gefinancierd;
  • Afspraak is afspraak: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen;
  • Een toegewijd team met specialisten van Sunvest;
  • In tegenstelling tot andere ontwikkelaars hebben wij een lange termijn focus: Wij bouwen de zonneparken zelf, en houden ze ook in eigendom.

Advies inwinnen over een zonnepark?

Dan komen wij graag met u in contact! U kunt ons bereiken op 030 265 8512 (optie 4) of mail naar info@sunvest.nl
Klik hier voor onze contactgegevens.