Agrarisch adviseur

Bent u landbouwkundig adviseur, agrarisch accountant of agrarisch fiscalist? En helpt u agrarisch ondernemers bij de boekhouding, de belastingaangifte of de bedrijfsvoering?  Dan kan het voor sommigen van uw klanten interessant zijn een deel van hun grond te verpachten of te verkopen voor een zonnepark. Een zonnepark genereert een gezond rendement zonder dat de grondeigenaar er werk aan heeft of de teelt risico’s loopt. Sunvest zoekt contact met agrarisch adviseurs die open staan voor samenwerking. Wij delen onze kennis en ervaring op het gebied van zonneparken graag. Zo komt u bij agrariërs goed beslagen ten ijs.

Agrarisch advies over zonneparken

Bent u agrarisch adviseur en heeft u interesse in zonneparken of heeft een van uw agrarische klanten interesse in een zonnepark op zijn perceel? Sunvest heeft een meerdere grootschalige zonne-energieprojecten ontwikkeld. Ook op agrarische percelen. Wij werken met grondeigenaren en agrariërs door heel het land. Wilt u als agrarisch adviseur advies inwinnen? Wij helpen u graag verder.

Hoge inkomsten per hectare

Sunvest is altijd opzoek naar percelen grond om zonneparken te realiseren. Zonneparken kunnen een financieel aantrekkelijke bron van inkomsten zijn. Een zonnepark levert al snel jaarlijks € 5.000,- tot soms wel € 8.000,- per hectare op! Als de grondeigenaar zijn grond verkoopt, kan dit zelfs tot 2 keer de agrarische waarde opleveren.

Advies inwinnen over een zonnepark?

Dan komen wij graag met u in contact!
U kunt ons bereiken op 030 341 0999 of mail naar Lennart@sunvest.nl