Agrarisch makelaar

Agrarisch makelaar? Dan kent u uw regio als geen ander. U weet precies welke grondeigenaren overwegen hun bedrijf te beëindigen of te verplaatsen. U kent deze eigenaren en kunt als tussenpersoon bemiddelen in de totstandkoming van een grondhuur of koopovereenkomst voor een zonnepark. Sunvest deelt graag haar kennis en ervaring, zodat wij samen met u tot realisatie van duurzame energieprojecten kunnen komen.
Bent u agrarisch adviseur? Klik dan hier voor meer informatie.

Landbouwgrond inzetten voor een zonnepark

Wanneer landbouwgrond wordt ingezet voor het realiseren van een zonnepark, draagt dit bij aan de energietransitie. Er worden inkomsten gegenereerd met het zonnepark en tegelijkertijd wordt er bijgedragen aan de klimaatdoelstellingen. Een ander bijkomend voordeel is dat wanneer er een zonnepark wordt geplaatst, de agrarische bestemming wordt behouden. Dit zodat aan het einde van de looptijd de grond weer voor landbouw kan worden gebruikt.

Zonnepark realiseren

Wij van Sunvest zijn altijd opzoek naar grond voor een zonnepark. Dit kan zowel voor u, als de verkopende/ verhurende partij interessant zijn. Wij keren een concurrerend bedrag uit per verhuurde hectare. De huurbedragen (retributie) worden jaarlijkse geïndexeerd. Sunvest organiseert het gehele proces van ontwerp tot installatie en onderhoud.

Hoge inkomsten per hectare

Sunvest is altijd opzoek naar percelen grond om zonneparken te realiseren. Zonneparken kunnen een interessante bron van inkomsten zijn. Een zonnepark levert al snel 5000 tot soms wel 8000 euro per hectare op!

Waarom Sunvest

  • Sunvest heeft planologen en agrarische specialisten in dienst om de beste mogelijkheden voor uw grond te bepalen en het ontwikkelingsproces zo efficiënt mogelijk te doorlopen;
  • 100% Nederlands: onze projecten worden met Nederlands geld ontwikkeld en gefinancierd;
  • Afspraak is afspraak: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen;
  • Een toegewijd team met specialisten van Sunvest;
  • In tegenstelling tot andere ontwikkelaars hebben wij een lange termijn focus: Wij bouwen de zonneparken zelf, en houden ze ook in eigendom.

Als agrarisch makelaar meer te weten komen over onze zonneparken?

Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken op 030 265 8512 (optie 4) of mail naar info@sunvest.nl
Klik hier voor onze contactgegevens.