Agrarisch makelaar

Als agrarisch makelaar kent u uw regio als geen ander. U weet precies welke grondeigenaren overwegen hun bedrijf te beëindigen of te verplaatsen. U kent deze eigenaren en kunt als tussenpersoon bemiddelen in de totstandkoming van een grondhuur of koopovereenkomst voor een zonnepark. Sunvest deelt graag haar kennis en ervaring, zodat wij samen met u tot realisatie van duurzame energieprojecten kunnen komen.

Zonnepark realiseren

Wij van Sunvest zijn altijd opzoek naar grond voor een zonnepark. Wij keren een concurrerend bedrag uit per hectare. De retributie wordt jaarlijkse geïndexeerd. Sunvest organiseert het gehele proces van ontwerp tot installatie en onderhoud.

Wanneer landbouwgrond wordt ingezet voor het realiseren van een zonnepark, draagt dit bij aan de energietransitie. Een ander bijkomend voordeel is dat wanneer er een zonnepark wordt geplaatst, de agrarische bestemming wordt behouden. Dit zodat aan het einde van de looptijd de grond weer voor landbouw kan worden gebruikt.

Hoge inkomsten per hectare

Sunvest is altijd opzoek naar percelen grond om zonneparken te realiseren. Zonneparken kunnen een financieel aantrekkelijke bron van inkomsten zijn. Een zonnepark levert al snel jaarlijks  € 5.000,- tot soms wel € 8.000,- per hectare op! En bij verkoop tot aan 2 keer de agrarische waarde.

Als agrarisch makelaar meer te weten komen over onze zonneparken?

Neem dan contact met ons op!
U kunt ons bereiken op 030 341 0999 of mail naar Lennart@sunvest.nl