Recente berichten

Meer weten over Sunvest?​

Op deze website vindt u veel informatie over ons en onze groene strategie. Zijn uw vragen na het bekijken van de site nog niet beantwoord, neem dan contact op via onderstaande e-mail optie.

Duurzaamheidskrant Wijk bij Duurstede
Sunvest ontwikkeld meerdere zonneparken in de gemeente Wijk bij Duurstede. Bij Zonnepark Cothen werkt Sunvest samen met Eigen Wijkse Energie Coöperatie (EWEC).  EWEC is de lokale energie coöperatie en is betrokken bij vier zonneparken in de gemeente waarvan er 2 zonneparken door Sunvest ontwikkeld worden. Door een samenwerking met EWEC zullen de omwonenden van het zonnepark en inwoners van de hele gemeente ook optimaal profiteren van het zonnepark.

EWEC heeft een artikel gepubliceerd in de duurzaamheidskrant van de gemeente Wijk bij Duurstede. Hierin vertellen zij onder andere over de verschillende zonneparken die gepland zijn in de gemeente waarbij zij betrokken zijn.

Ook worden inwoners van Wijk bij Duurstede opgeroepen om mee te denken over goede ideeën voor een omgevingsfonds. Uit de opbrengsten van het zonnepark zal er jaarlijks een bedrag geschonken worden aan het omgevingsfonds. Deze bijdrage kunnen zij vrij kunnen besteden ter bevordering van maatschappelijke doelen in Cothen en gemeente Wijk bij Duurstede.

Het volledige artikel kunt u hier lezen in de duurzaamheidskrant van Wijk bij Duurstede.

Meer informatie

Wilt u meer weten of zonnepark Cothen en de samenwerking met EWEC? Meer informatie over dit zonnepark kunt u vinden op de Projectpagina van Zonnepark Cothen  of op de pagina van EWEC.

 

Tags :