Recente berichten

Meer weten over Sunvest?​

Op deze website vindt u veel informatie over ons en onze groene strategie. Zijn uw vragen na het bekijken van de site nog niet beantwoord, neem dan contact op via onderstaande e-mail optie.

Revelhorst Zutphen ingang
In maart 2021 heeft EigenWijkse Energie Coöperatie (EWEC) een succesvolle crowdfunding campagne afgerond voor Zonnepark Cothen! Inwoners uit de gemeente die lid zijn van EWEC konden investeren en op deze manier financieel deelnemen in het eerste zonnepark van de gemeente Wijk bij Duurstede. Er zijn 500 ‘Obligaties Zonnepark Cothen’ van elk € 500 afgegeven voor in totaal een bedrag van €250.000. De rente op deze obligaties bedraagt 4%.

Groot succes

Binnen drie weken was het doelbedrag van 250.000 fors overschreden en hebben in totaal 60 deelnemers zich ingeschreven voor obligaties van het zonnepark. Daarvan waren er 22 inwoners uit Cothen die zich hadden ingeschreven voor een obligatie. Alle Cothenaren hebben het door hen gewenste aantal obligaties toegewezen gekregen en de overige obligaties zullen onder de inwoners van gemeente Wijk bij Duurstede verdeeld worden.Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van EWEC.

Zonnepark Wijkerbroek

Sunvest is ook een ander zonnepark aan het ontwikkelen in de gemeente Wijk bij Duurstede. Bij dit zonnepark zal Sunvest wederom samenwerken met EWEC en zal de energiecoöperatie mede-eigenaar worden van Zonnepark Wijkerbroek. Ook bij dit zonnepark zullen inwoners van de gemeente Wijk bij Duurstede financieel kunnen participeren.

Voor meer informatie over dit project kunt u kijken op de projectpagina van Zonnepark Wijkerbroek  of op de website van EWEC

Tags :
Delen: