Lammetjes voor zonnepark Molenbosch

Extra inkomen

Nieuwe inkomsten vanuit uw (landbouw)grond

U heeft grond die u nu (agrarisch) verpacht, of u heeft ooit grond gekocht als belegging. Wellicht was de grond bedoeld voor woningbouw, maar komt de noodzakelijke bestemmingswijziging niet tot stand. Wij bieden u een aantrekkelijk rendement, wanneer u uw grond verhuurt voor de bouw van een zonnepark! Mocht u liever uw grond verkopen? Ook dan kunnen wij u een voorstel doen dat niet alleen financieel aantrekkelijk is maar ook een duurzame toekomst bewerkstelligt.

Profiteer na bedrijfsbeëindiging

Overweegt u het beëindigen van uw bedrijf? Ook dan komen wij graag met u in gesprek. Wij doen u graag een voorstel dat niet alleen financieel aantrekkelijk is maar ook een duurzame toekomst biedt.

Een zonnepark levert al snel jaarlijks € 5.000,- tot soms wel € 8.000,- per hectare op. Als u uw grond verkoopt, kan dit tot 2 keer de agrarische waarde opleveren. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden!

Op een rijtje

Voordelen inzetten landbouwgrond voor een zonnepark

Energietransitie

Wanneer landbouwgrond wordt ingezet voor het realiseren van een zonnepark, draagt dit bij aan de energietransitie.

Win-win situatie

Er worden inkomsten gegenereerd met het zonnepark en tegelijkertijd wordt er bijgedragen aan de klimaatdoelstellingen. De agrarische bestemming blijft behouden. Aan het einde van de looptijd kan de grond weer voor landbouw worden gebruikt.

Dubbelgebruik

Daarnaast bieden onze zonneparken ook ruimte voor dubbelgebruik. Denk hierbij aan het laten grazen van kleinvee, of gedeeltelijke gewasbeplanting. We bekijken de mogelijkheden graag met u.

Contact

Genereer inkomsten met uw grond

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden! Neem contact op met Mike via: +030 341 0999 of email naar Mike@sunvest.nl

Mike

Win-win

“Draag bij aan de klimaatdoelstellingen, met behoud van inkomsten”