CO2 reductie

Duurzame stroom voor grootverbruikers

Bent u een grote verbruiker van elektriciteit en wenst u deze te verduurzamen? Neem dan contact met ons op! Wij kijken naar locaties bij u in de buurt om een Natuurlijk Zonnepark te ontwikkelen. Wij kunnen dan met u langjarige afspraken maken om de stroom aan u te leveren. Hierdoor kunt u duurzame energie gebruiken voor uw bedrijfsprocessen. Enkele voorbeelden van zulke grote verbruikers zijn producenten en verwerkers van staal, rubber en kunststof, producenten van chemische en farmaceutische producten en verwerkers van aardappels, groente en fruit. 

Uw bedrijf verduurzamen

Ook is het een mogelijkheid om indien gewenst gezamenlijk te investeren in het te ontwikkelen zonnepark. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om (gezamenlijk) een zonnepark te ontwikkelen voor het verduurzamen van uw bedrijfsprocessen? Neem dan contact met ons op!

Lokale energie

Met een Natuurlijk Zonnepark in de buurt profiteert u direct van lokale energie.

Verduurzamen

We begrijpen de noodzaak van verduurzamen als geen ander. Graag denken wij door middel van creatieve oplossingen, met u mee.

Contact

Maak nu een afspraak

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden! Neem contact op met Mike via: 030 – 341 0999 of mail naar mike@sunvest.nl

Mike