Recente berichten

Meer weten over Sunvest?​

Op deze website vindt u veel informatie over ons en onze groene strategie. Zijn uw vragen na het bekijken van de site nog niet beantwoord, neem dan contact op via onderstaande e-mail optie.

Zonnepark het zonnewoud Zeewolde 2

Jeroen Schmaal een van de sprekers kennissessie Zonneparken, landschappelijk inpassing & biodiversiteit

Serie kennissessies

Medio september/oktober organiseert Rijn en IJssel Energiecoöperatie, een aantal kennissessies voor collega energiecoöperaties en andere geïnteresseerden. Wij nodigen jullie hiervoor van harte uit. Voor meer informatie over deze serie kennissessies: www.rijnenijsselenergie.nl/de-cooperatiekalender

Locatie

Bezoekerscentrum van Energiepark Koningspleij te Arnhem. Er is plek voor maximaal 25 personen per bijeenkomst, dus meld je snel aan! Heb je geen vervoer naar deze locatie? Laat het weten, dan zoeken we een (carpool)oplossing!

Eerste sessie donderdag 22 september: 19.30-22.00u

Thema: Landschappelijke inpassing / biodiversiteit van zonneparken

Sprekers: Jeroen Schmaal, Sunvest, Alex de Meijer, Natuur en Milieu Gelderland en Erik Mol initiatiefnemer van Solarpark de Kwekerij, lid van Lochem Energie en energieboswachter.

  • Hoe werkt de praktijk van landschappelijke inpassing / biodiversiteit in zonneparken?
  • Hoe kun je daarbij samenwerken met natuur- en milieuorganisaties?
  • Wat zijn dilemma’s waar je tegenaan loopt?
  • Wat zijn goede voorbeelden en oplossingen?

Aanmelden

Meld je aan voor een of meerdere sessies via het aanmeldformulier. Je ontvangt een bevestiging en routebeschrijving naar het bezoekerscentrum Energiepark Koningspleij.

Graag tot ziens bij een van deze bijeenkomsten of op een ander moment!

Tags :
Delen: