Recente berichten

Meer weten over Sunvest?​

Op deze website vindt u veel informatie over ons en onze groene strategie. Zijn uw vragen na het bekijken van de site nog niet beantwoord, neem dan contact op via onderstaande e-mail optie.

Open graafdag Lanakerveld

Open graafdag Lanakerveld 8-12 mei

Sunvest, de ontwikkelaar van een Natuurlijk Zonnepark op het Lanakerveld in Maastricht, wil graag een open graafdag organiseren tijdens de archeologische ontgravingen op ons terrein. Het doel van deze dag is om meer inzicht te geven in de archeologische geschiedenis van het gebied. Tijdens de open graafdag zal er een archeoloog aanwezig zijn om uitleg te geven over de ontdekkingen die tijdens de ontgravingen zijn gedaan en hoe deze ons begrip van de regio hebben veranderd. Het Lanakerveld heeft een rijke historie en er zal worden gegraven in een gebied met een hoge verwachtingswaarde.

De open graafdag kunnen we in overleg met u organiseren in de week van 8-12 mei. Het evenement is gratis en iedereen is welkom. Als u geïnteresseerd bent om met een groep deel te nemen aan de graafdag dan kunt u zich aanmelden via lanakerveld@sunvest.nl

We hopen u te zien op het Lanakerveld en samen meer te leren over de geschiedenis van het gebied.

Tags :