Over Sunvest

Sunvest ontwikkelt, financiert, bouwt en exploiteert zonneparken. Wij onderscheiden ons als één van de weinige ontwikkelaars, door zelf parken te bouwen én te exploiteren. Onze projecten komen tot stand door goed overleg met overheden en in nauwe samenwerking met lokale belanghebbenden en omwonenden. Wij besteden veel aandacht aan een zorgvuldige landschappelijke inpassing, flora en fauna. Hierdoor worden planologische procedures soepel doorlopen.

Wij zijn een dochterbedrijf van ProfiNRG. Een van de leidende zonne-energiebedrijven in Nederland. ProfiNRG heeft haar wortels in de agrarische sector en heeft inmiddels meer dan duizend agrarische zonne-energiesystemen geïnstalleerd.

Daarnaast hebben wij een exclusieve samenwerking met GreenGiraffe. Dé specialist voor financiële structurering van duurzame energieprojecten.

Waarom Sunvest?

Sunvest heeft een groot aantal grootschalige zonne-energie projecten in ontwikkeling. We werken samen met grondeigenaren en hun adviseurs. Ook hebben wij planologen en agrarische specialisten in dienst die de beste mogelijkheden voor uw grond kunnen bepalen.

  • Een toegewijd team van specialisten uit meerdere vakgebieden: planologisch, ecologisch, technisch;
  • Ruime technische ervaring vanuit ons moederbedrijf ProfiNRG;
  • In tegenstelling tot veel ontwikkelaars bouwen, beheren en exploiteren we onze projecten zelf. Wij zijn dus niet uit op korte termijn gewin, maar op een duurzame samenwerking met alle betrokken partijen (grondeigenaren, gemeenten, omwonenden, energiecorporaties enz.);

Kortom, wij zijn de ideale partner bij het realiseren van uw zonne-energie project.

Lees meer over: