Zonnepark op particuliere grond

U heeft grond die u nu (agrarisch) verpacht, of u heeft ooit grond gekocht als belegging. Wellicht was de grond ooit bedoeld voor woningbouw, maar komt de noodzakelijke bestemmingswijziging niet tot stand. Wij bieden u een interessant rendement, wanneer u uw grond verhuurt voor de bouw van een zonnepark. Als u liever uw grond verkoopt, kunnen wij u ook een interessant voorstel doen!

Een zonnepark als waardevolle investering voor uw grond

Sunvest gaat minimaal een 25-jarig recht van opstal contract aan met de grondeigenaar. Wij keren een concurrerend bedrag uit per verhuurde hectare. De huurbedragen (retributie) worden jaarlijkse geïndexeerd. Sunvest organiseert het gehele proces van ontwerp tot installatie en onderhoud.

Hoge inkomsten per hectare

Sunvest is altijd opzoek naar percelen grond om zonneparken te realiseren. Zonneparken kunnen voor u een interessante bron van inkomsten zijn. Een zonnepark levert al snel 5000 tot soms wel 8000 euro per hectare op!

Waarom Sunvest?

  • Sunvest heeft planologen en agrarische specialisten in dienst om de beste mogelijkheden voor uw grond te bepalen en het ontwikkelingsproces zo efficiënt mogelijk te doorlopen;
  • 100% Nederlands: onze projecten worden met Nederlands geld ontwikkeld en gefinancierd;
  • Afspraak is afspraak: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen;
  • Een toegewijd team met specialisten van Sunvest;
  • In tegenstelling tot andere ontwikkelaars hebben wij een lange termijn focus: Wij bouwen de zonneparken zelf, en houden ze ook in eigendom.

Inkomsten met uw grond genereren?

Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden! U kunt ons bereiken op 030 265 8512 (optie 4) of mail naar info@sunvest.nl
Klik hier voor onze contactgegevens.