Percelen gezocht voor de bouw van zonneparken in Deelen

Meer weten over Sunvest?​

Op deze website vindt u veel informatie over ons en onze groene strategie. Zijn uw vragen na het bekijken van de site nog niet beantwoord, neem dan contact op via onderstaande e-mail optie.

Percelen gezocht voor de bouw van zonneparken in Deelen

Sunvest is altijd op zoek naar percelen grond voor de realisatie van zonneparken. Zonneparken kunnen voor u een interessante bron van inkomsten zijn. U kunt uw grond in Deelen verkopen of door ons een recht van opstal laten vestigen. Sunvest ontwikkelt, financiert, bouwt en exploiteert zelf zonneparken. U profiteert als grondeigenaar van zeer hoge huuropbrengsten voor uw grond in Deelen, terwijl wij alle risico’s nemen tijdens de ontwikkeling, bouw en exploitatie. Daardoor geniet u wel van de lusten maar heeft u niet de lasten.

Voorspelbare inkomsten voor uw perceel

Sunvest gaat hierbij minimaal een 25-jarig recht van opstal contract met u aan. Een zonnepark levert al snel € 5.000,- tot € 8.000,- per hectare op! Als u uw grond in Deelen verkoopt kan dit tot wel 2 keer de agrarische waarde opleveren. De retributie wordt jaarlijks geïndexeerd. Sunvest organiseert het gehele proces van ontwerp tot installatie en onderhoud. Zo heeft u één aanspreekpunt, van begin tot eind.

Voorwaarden

De pacht of huurprijs voor grond die bebouwd kan worden met een zonnepark wordt bepaald door veel factoren, zoals:

  • De nabijheid van de netaansluiting op het middenspanningsnet (de kosten van de netaansluiting);
  • De kans van slagen van een initiatief, de mate waarin gemeente bereid is mee te werken, mogelijke bezwaren van omwonenden;
  • De hoogte van de SDE+ subsidie, en daarmee samenhangend de opbrengsten van het park;
  • De omvang van het zonnepark (een groter project heeft schaalvoordelen en dus lagere bouwkosten);
  • Perceel is groter dan 8 hectare, als u een kleiner perceel heeft, onderzoeken wij of er een combinatie gemaakt kan worden met aanliggende percelen;
  • De locatie (West Nederland heeft meer zonuren per jaar dan Oost Nederland);
  • De duur van de overeenkomst (25 of 30 jaar);

Mogelijkheden voor uw perceel in Deelen onderzoeken?

Wilt u weten of het ook voor u interessant kan zijn om een zonnepark te beginnen op uw perceel in Deelen? Dan komen wij graag met u in contact! U kunt ons bereiken op 030 341 0999 of mail naar Mike@sunvest.nl. We kunnen dan een gratis quick scan voor u uitvoeren om de mogelijkheden en de bijbehorende vergoedingen te bepalen.

Delen :