Percelen gezocht voor de bouw van zonneparken

Sunvest is altijd opzoek naar percelen grond om zonneparken te realiseren. Zonneparken kunnen voor u een interessante bron van inkomsten zijn. Een zonnepark levert al snel 5000 tot soms wel 8000 euro per hectare op!

Ontwikkeling zonneparken

Sunvest ontwikkelt, financiert, bouwt en exploiteert zelf zonneparken. U profiteert als grondeigenaar van zeer hoge huuropbrengsten voor uw grond, terwijl wij alle risico’s nemen tijdens de ontwikkeling, bouw en exploitatie. Daardoor geniet u wel van de lusten maar heeft u niet de lasten.

Voorspelbare inkomsten voor uw perceel

Sunvest gaat minimaal een 25-jarig recht van opstal contract aan met de grondeigenaar. Wij keren een concurrerend bedrag uit per verhuurde hectare. De huurbedragen (retributie) worden jaarlijkse geïndexeerd. Sunvest organiseert het gehele proces van ontwerp tot installatie en onderhoud.

Om een zonnepark te kunnen bouwen, moet uw perceel aan enkele eisen voldoen

  • Percelen zijn groter dan 8 hectare, als u een kleiner perceel heeft, onderzoeken wij een combinatie gemaakt kan worden met aanliggende percelen;
  • In de buurt van een middenspannings- of hoogspanningsstation van Tennet of andere netbeheerder;
  • Liever geen natte veengronden;
  • Geen natuurbeschermingsstatus (Natura2000 of Ecologische Hoofdstructuur).

Hoge inkomsten met uw perceel

Sunvest is altijd opzoek naar percelen grond om zonneparken te realiseren. Zonneparken kunnen voor u een interessante bron van inkomsten zijn. Een zonnepark levert al snel 5000 tot 8000 euro per hectare op!

Mogelijkheden voor uw perceel onderzoeken?

Wilt u weten of het ook voor u interessant kan zijn om een zonnepark te beginnen op uw perceel? Dan komen wij graag met u in contact!U kunt ons bereiken op 030 265 8512 (optie 4) of mail naar info@sunvest.nl
Klik hier voor onze contactgegevens.