Recente berichten

Meer weten over Sunvest?​

Op deze website vindt u veel informatie over ons en onze groene strategie. Zijn uw vragen na het bekijken van de site nog niet beantwoord, neem dan contact op via onderstaande e-mail optie.

Zonnepark Den Helder schets
Op 1 april hebben Zonne-energie Dogger BV en ProfiNRG getekend voor de realisatie van Zonnepark de Dogger in Den Helder. Medewerkers en Medisch specialisten van de Noordwest Ziekenhuisgroep zijn meerderheidsaandeelhouder in het project. ShareNRG heeft het project ontwikkeld in opdracht van de Noordwest Ziekenhuisgroep.

Op het terrein van voormalig sportpark de Dogger in Den Helder wordt een zonnepark gerealiseerd van 7,45 MW, in totaal zullen er 19.348 zonnepanelen geplaatst worden. De Noordwest Ziekenhuisgroep neemt de opgewekte zonnestroom af om haar eigen stroomverbruik te verduurzamen.

Dit project zal in de tweede helft van 2019 gerealiseerd worden en in het eerste kwartaal van 2020 in gebruik worden genomen. Bekijk hier de video voor een impressie van het zonnepark: https://sharenrg.com/nl/projecten/#dedogger

Tags :
Delen: