Recente berichten

Meer weten over Sunvest?​

Op deze website vindt u veel informatie over ons en onze groene strategie. Zijn uw vragen na het bekijken van de site nog niet beantwoord, neem dan contact op via onderstaande e-mail optie.

Zonnepark het zonnewoud Zeewolde 2

SDE subsidie ontvangen voor Zonnewoud Zeewolde

In het voorjaar van 2020 heeft Sunvest de omgevingsvergunning verkregen voor Zonnewoud Zeewolde. In het najaar van 2020 heeft Sunvest de SDE subsidie aangevraagd voor Zonnewoud Zeewolde. Nu heeft Sunvest afgelopen week SDE subsidie ontvangen voor dit project. Dat betekent dat Zonnewoud Zeewolde nu echt gebouwd kan gaan worden! Als alles volgens planning gaat kan het Zonnewoud in het derde kwartaal opgeleverd worden en elektriciteit opwekken voor de omgeving. Naast het opwekken van Duurzame elektriciteit wordt het Zonnewoud vrij toegankelijk voor publiek overdag. Hier kunnen kinderen spelen en leren over de energietransitie en duurzame elektriciteit. Ook kunt u genieten van de natuur in Zonnewoud Zeewolde.

ZeewoldeZon

Als u lid bent van de lokale energiecoöperatie ZeewoldeZon kunt u straks duurzame elektriciteit afnemen dat opgewekt is in het Zonnewoud bij u in de buurt! Over de mogelijkheden hiervan krijgt u later meer informatie. Wilt u lid worden of heeft u andere vragen dan kunt u mailen naar: info@zeewoldezon.nl

 

Tags :
Delen: