Recente berichten

Meer weten over Sunvest?​

Op deze website vindt u veel informatie over ons en onze groene strategie. Zijn uw vragen na het bekijken van de site nog niet beantwoord, neem dan contact op via onderstaande e-mail optie.

Zonnepark Cothen groenstrook

Sunvest haalt kapitaal op om de komende jaren haar nieuwe zonneparken in Nederland te kunnen bouwen en exploiteren.

Sunvest is verheugd aan te kondigen dat het met succes een financiering heeft aangetrokken van EUR 25 miljoen voor haar nog te bouwen Nederlandse portfolio van 420 MW. Dit omvat 16 zonne-PV-projecten waarvoor reeds SDE is toegekend aan Sunvest.

Sunvest is een Nederlandse Ontwikkelaar van Natuurlijke zonneparken. Sunvest heeft meer dan 1000 MWp in ontwikkeling in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Natuurlijke zonneparken zijn parken met veel aandacht voor landschappelijke en maatschappelijke inpassing.  

De financiering werd opgehaald bij het Franse Sienna Private Credit (voorheen Acofi Gestion), een AIFM-portefeuillebeheermaatschappij, goedgekeurd door de AMF sinds 1997, en sinds 2022 een entiteit van de Sienna Investment Managers-groep, een alternatieve investering hub gespecialiseerd in reële activa en private equity door middel van investeringen bij niet-beursgenoteerde bedrijven.

Sunvest werd geadviseerd door Green Giraffe als exclusief financieel adviseur, DLA Piper en Mobius voor juridische zaken, 3E voor technische due diligence en PWC voor belasting & accountancy.

Tags :