Recente berichten

Meer weten over Sunvest?​

Op deze website vindt u veel informatie over ons en onze groene strategie. Zijn uw vragen na het bekijken van de site nog niet beantwoord, neem dan contact op via onderstaande e-mail optie.

Welkom bij: Zonnepark Cothen

Zonneparken komen in alle vormen en maten, maar bij Sunvest staan Natuurlijke Zonneparken centraal. Maar, hoe ziet een Natuurlijk Zonnepark er eigenlijk uit?

Jeroen en Megan waren langs in Zonnepark Cothen om het in levende lijven te zien. Zonnepark Cothen bestaat nu al een jaar. Het behouden van de steenuil in het gebied stond centraal in de realisatie van het zonnepark. Tot ons grote plezier hebben we hier sporen van gevonden tussen de bloeiende planten. Ook huppelde er een haas onder de zonnepanelen door en zoemde de hommels en de bijtjes lustig rond. Het park begint dus echt te leven!

Vanaf 21 september tot 27 september is het in Nederland #SDGActionWeek. Tijdens deze week verspreid SDG Nederland duurzame acties en initiatieven om elkaar te motiveren en inspireren zodat we samen een betere wereld kunnen creëren. Met onze Natuurlijke Zonneparken willen we niet alleen bijdragen aan de doelstellingen van de energietransitie, maar ook de biodiversiteit in Nederland. Zo creëren we veelzijdige oplossingen voor verschillende duurzame Nederlandse vraagstukken. Op deze manier ontwikkelen wij zonneparken met natuurlijke en lokale meerwaarde. Dat is respectvol ontwikkelen!

De aankomende weken gaan we proberen de steenuil op camera te vangen. Benieuwd naar het vervolg? Houd dan onze LinkedIn in de gaten!

Zie hier voor meer informatie over Zonnepark Cothen.

Meer over de SDG Action Week kunt u hier vinden.

Tags :
Delen: