Talent gezocht

Wij zijn Sunvest. Een jong en snelgroeiend bedrijf. Onze ambitie is om een concrete bijdrage te leveren aan de energietransitie die de wereld nodig heeft.  Nu in Nederland, België en Frankrijk. Straks ook in andere landen. We lopen voorop bij de ontwikkeling van Natuurlijk Zonneparken in Nederland. Niet alleen in woorden, maar ook in daden. En dat merk je als je bij ons komt werken. Natuurlijk moet je excelleren in je eigen vakgebied. Minstens net zo belangrijk is echter dat je ervan overtuigd bent dat het nu tijd is voor Natuurlijke Zonneparken en dat je zelf in actie wilt komen. Daarom hechten we veel waarde aan ondernemerschap, pragmatisme en daadkracht.

Heb je interesse om samen met ons het verschil te maken, stuur dan een open sollicitatie naar ons HR-team (hr@sunvest.nl) of reageer op een van de onderstaande vacatures. Hopelijk maken we dan binnenkort persoonlijk kennis!

Op dit moment zoeken wij kandidaten voor de volgende functies:

Ben jij onze nieuwe

Commercieel administratief medewerker

Maak jij graag deel uit van een leuk en enthousiast team dat Natuurlijke Zonneparken ontwikkelt? Ben jij goed in organiseren, administreren en met klanten? Dan hebben we je graag bij ons team. Je bent dan van A-Z betrokken bij het tot stand komen van zonneparken, die echt iets bijdragen aan de natuur in Nederland. We hebben jou nodig om zaken te ordenen en organiseren, aan elkaar te knopen en ons te helpen waar je kunt.

Lees meer

Digitale informatieavond Lanakerveld

Ben jij onze nieuwe

Business Development Manager Zonneparken

Sunvest is de leidende projectontwikkelaar van “Natuurlijke” zonneparken in Nederland. Dit zijn parken die een bijdrage leveren aan de energietransitie én aan het vergroten van de biodiversiteit. Met onze omgevingsgerichte werkwijze heeft Sunvest in Nederland een portfolio opgebouwd van meer dan 600 MW aan zonneparken, vaak op voorheen agrarische percelen. Als vervanger voor een collega die internationaal doorgroeit, zoeken we een Business Development Manager Nederland. In teamverband zorg je voor het opstarten en verder brengen van nieuwe Natuurlijke zonneparken.

Lees meer

Twee werkende mannen in een kantoor

Ben jij onze nieuwe

Business Developer

Sunvest onderscheid zich door het ontwikkelen en exploiteren van  Natuurlijke  Zonneparken. Met deze werkwijze heeft Sunvest in korte tijd in Nederland een portfolio opgebouwd van meer dan 600 MW aan zonneparken, vaak op voorheen agrarische percelen. Om samen met een Business Development Manager tot projecten te komen zoeken wij we een Business Developer. In teamverband zorg je voor het opstarten en verder brengen van nieuwe Natuurlijke zonneparken.

Lees meer

Werkende man in een kantoor

Ben jij onze nieuwe

Omgevingsmanager ontwikkeling Zonneparken

Sunvest onderscheid zich door het ontwikkelen en exploiteren van  Natuurlijke  Zonneparken. Met deze werkwijze heeft Sunvest in korte tijd in Nederland een portfolio opgebouwd van meer dan 600 MW aan zonneparken, vaak op voorheen agrarische percelen.

Actieve participatie van de omgeving vinden wij belangrijk om onze plannen voor zonneparken te realiseren. Wij zoeken een Omgevingsmanager die samen met het Business Development team werkt aan de ontwikkeling van onze plannen voor nieuwe Natuurlijke zonneparken.

Lees meer

Twee mannen werkend