Talent gezocht

Wij zijn Sunvest. Een jong en snelgroeiend bedrijf. Onze ambitie is om een concrete bijdrage te leveren aan de energietransitie die de wereld nodig heeft.  Nu in Nederland, België en Frankrijk. Straks ook in andere landen. We lopen voorop bij de ontwikkeling van Natuurlijk Zonneparken in Nederland. Niet alleen in woorden, maar ook in daden. En dat merk je als je bij ons komt werken. Natuurlijk moet je excelleren in je eigen vakgebied. Minstens net zo belangrijk is echter dat je ervan overtuigd bent dat het nu tijd is voor Natuurlijke Zonneparken en dat je zelf in actie wilt komen. Daarom hechten we veel waarde aan ondernemerschap, pragmatisme en daadkracht.

Heb je interesse om samen met ons het verschil te maken, stuur dan een open sollicitatie naar ons HR-team (hr@sunvest.nl) of reageer op een van de onderstaande vacatures. Hopelijk maken we dan binnenkort persoonlijk kennis!

Op dit moment zoeken wij kandidaten voor de volgende functies:

Ben jij onze nieuwe

Business Development Manager Zonneparken

Sunvest onderscheid zich door het ontwikkelen en exploiteren van  Natuurlijke  Zonneparken. Met deze werkwijze heeft Sunvest in korte tijd in Nederland een portfolio opgebouwd van meer dan 500 MW aan zonneparken. Voor de Nederlandse markt zoeken we een business development manager.

Lees meer