/* G-3BYCVNDKJH */

Talent gezocht

Wij zijn Sunvest. Een jong en snelgroeiend bedrijf. Onze ambitie is om een concrete bijdrage te leveren aan de energietransitie die de wereld nodig heeft.  Nu in Nederland, België en Frankrijk. Straks ook in andere landen. We lopen voorop bij de ontwikkeling van Natuurlijk Zonneparken in Nederland. Niet alleen in woorden, maar ook in daden. En dat merk je als je bij ons komt werken. Natuurlijk moet je excelleren in je eigen vakgebied. Minstens net zo belangrijk is echter dat je ervan overtuigd bent dat het nu tijd is voor Natuurlijke zonneparken en dat je zelf in actie wilt komen. Daarom hechten we veel waarde aan ondernemerschap, pragmatisme en daadkracht.

Heb je interesse om samen met ons het verschil te maken, maar zie je hieronder geen passende vacature stuur dan een open sollicitatie naar ons HR-team (hr@sunvest.nl) of reageer op een van de onderstaande vacatures. Hopelijk maken we dan binnenkort persoonlijk kennis!

Op dit moment hebben onderstaande vacatures openstaan:

Ben jij onze nieuwe

Assetmanager Zonneparken (M/V)

Vanwege de aanhoudende groei en toenemende complexiteit van onze projecten zijn wij op zoek naar een assetmanager. Als assetmanager ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van al onze zonneparken. Sunvest is een snel groeiend bedrijf met veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Digitale informatieavond Lanakerveld