Talent gezocht

Wij zijn Sunvest. Een jong en snelgroeiend bedrijf. Onze ambitie is om een concrete bijdrage te leveren aan de energietransitie die de wereld nodig heeft.  Nu in Nederland, België en Frankrijk. Straks ook in andere landen. We lopen voorop bij de ontwikkeling van Natuurlijk Zonneparken in Nederland. Niet alleen in woorden, maar ook in daden. En dat merk je als je bij ons komt werken. Natuurlijk moet je excelleren in je eigen vakgebied. Minstens net zo belangrijk is echter dat je ervan overtuigd bent dat het nu tijd is voor Natuurlijke zonneparken en dat je zelf in actie wilt komen. Daarom hechten we veel waarde aan ondernemerschap, pragmatisme en daadkracht.

Heb je interesse om samen met ons het verschil te maken, maar zie je hieronder geen passende vacature stuur dan een open sollicitatie naar ons HR-team (hr@sunvest.nl) of reageer op een van de onderstaande vacatures. Hopelijk maken we dan binnenkort persoonlijk kennis!

Op dit moment hebben we onderstaande vacatures openstaan:

Ben jij onze nieuwe

Marketing & Communicatie adviseur

Maak jij graag deel uit van een leuk en enthousiast team dat zonneparken in Nederland, Duitsland en Frankrijk ontwikkelt? Ben je goed in het vertellen van een verhaal in woord en beeld? Kun je goed naar mensen luisteren? Dan hebben we je graag bij ons business development team in Utrecht. Jij zorgt ervoor dat onze ontwikkelteams in drie landen ondersteund worden met websites, social media, brochures, presentaties, beeldmateriaal en bij beurzen. We hebben jou nodig om met de juiste grondbezitters, omwonenden en belanghebbenden in gesprek te komen en te blijven.

IMG_0870

Are you our new

Construction manager

Sunvest is looking for a construction manager, who represents Sunvest during the contracting and construction of our solar PV plants in The Netherlands, France and Germany.

Sunvest is one of the leading developers of solar parks in the Netherlands. We stand out because we develop our solar parks with great consideration for the environment, landowner and nature. We ensure that more and more green electricity is generated with Natural Solar Parks. Our business development team carries out marketing campaigns, goes to farmers, concludes contracts, talks to the environment and draws up plans that we submit to municipalities. Often with success! With your help, we can do all this even better. 

20230916_1280_53196082965_o

Ben jij de nieuwe

Assetmanager Natuurlijke Zonneparken

Wij zijn op zoek naar een Assetmanager Natuurlijke Zonneparken. Sunvest is één van de meest succesvolle ontwikkelaars van zonne-energie in Nederland, gevestigd in Utrecht. Al meer dan 10 jaar zijn wij actief met het ontwikkelen van grootschalige natuurlijke zonne-energiesystemen die de omgeving bevorderen. Vanwege de aanhoudende groei en toenemende complexiteit van onze projecten zijn wij op zoek naar een assetmanager. Sunvest is een snel groeiend bedrijf met veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

5