Talent gezocht

Wij zijn Sunvest. Een jong en snelgroeiend bedrijf. Onze ambitie is om een concrete bijdrage te leveren aan de energietransitie die de wereld nodig heeft.  Nu in Nederland, België en Frankrijk. Straks ook in andere landen. We lopen voorop bij de ontwikkeling van Natuurlijk Zonneparken in Nederland. Niet alleen in woorden, maar ook in daden. En dat merk je als je bij ons komt werken. Natuurlijk moet je excelleren in je eigen vakgebied. Minstens net zo belangrijk is echter dat je ervan overtuigd bent dat het nu tijd is voor Natuurlijke zonneparken en dat je zelf in actie wilt komen. Daarom hechten we veel waarde aan ondernemerschap, pragmatisme en daadkracht.

Heb je interesse om samen met ons het verschil te maken, maar zie je hieronder geen passende vacature stuur dan een open sollicitatie naar ons HR-team (hr@sunvest.nl) of reageer op een van de onderstaande vacatures. Hopelijk maken we dan binnenkort persoonlijk kennis!

Op dit moment hebben onderstaande vacatures openstaan:

Are you our new

Business Development Manager Solar Parks - Germany

In 2022 Sunvest prepared the introduction of the German market. In 2023, we would like now to create a local German organization. We are therefore looking for a business development manager for Germany. In this role, you will be the key person to grow the business of Sunvest in Germany. We will support the growth of the Sunvest branch in Germany with our back-offices in The Netherlands.

Elektriciteitsnet op de achtergrond in weiland