Zonnepark GSP

Sunvest heeft een pijplijn van zonnestroom-daksystemen opgebouwd waar zij optreedt als investeerder, ontwikkelaar en exploitant. In Nederland zien wij dat er een groot aantal SDE beschikkingen is toegekend ten behoeve van de realisatie van zonnestroom-daksystemen bij (groot)verbruikers die een kostenbesparing wensen te bewerkstelligen die gepaard gaat met verduurzaming van de bedrijfsvoering. In de praktijk hebben deze ondernemers in sommige gevallen niet de benodigde financiele middelen of heeft het de voorkeur deze anders aan te wenden. Met GSP stelt Sunvest bedrijven of particulieren in de gelegenheid om de SDE beschikking alsnog in uitvoering te brengen middels een lease constructie waarbij GSP optreedt als financier en constructeur van het zonnestroom-systeem, en dit in gebruik ter beschikking stelt aan de klant in ruil voor een gebruiksvergoeding.

Zonnestroom-daksysteem gebouwd en opgeleverd door ProfiNRG.

 

In deze opzet heeft Sunvest momenteel een portfolio van 5 projecten met een gezamelijke omvang van ca. 3.5 MW. De projecten zijn allemaal in de ordegrootte van 350-1.000 kWp en gelocaliseerd in de regio Bommelerwaard en omstreken. Alle projecten zullen gebouwd worden door ProfiNRG, het moederbedrijf van Sunvest.

 

Zonnepark GSP

Capaciteit Circa 3.5 MWp
Locatie Bommelerwaard en omstreken
Grondovereenkomst Getekend
Vergunningen N.v.t.
SDE+ Toegekend
Netaansluiting In plaats
Planning Oplevering 2018-2019

Planning:

GSP verwacht de bouw van het eerste zonnestroom-systeem in het vierde kwartaal van 2018 te starten. In het eerste kwartaal van 2019 zullen ook de overige systemen gebouwd worden. Naar verwachting zullen alle zonnestroom-systemen in de huidige portfolio in de zomer van 2019 allemaal operationeel zijn.

 

Ook een zonnedak?

Beschikt u over een dak dat zich leent voor plaatsing van een zonnestroom-systeem? Dan komt Sunvest graag met u in contact om de mogelijkheden daartoe te bespreken. Een vereiste is dat het dak constructief geschikt is en een bruikbaar oppervlakte van minimaal 5.000m2  heeft.

 

Heeft u interesse in een zonnepark?

Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken op 030 265 8512 (optie 4) of mail naar info@sunvest.nl

Klik hier voor onze contactgegevens.