Recente berichten

Meer weten over Sunvest?​

Op deze website vindt u veel informatie over ons en onze groene strategie. Zijn uw vragen na het bekijken van de site nog niet beantwoord, neem dan contact op via onderstaande e-mail optie.

Overzichtsafbeelding Overbetuwe

Zonnepark Overbetuwe: uitdagend project krijgt groen licht!

Vorige week vrijdag hebben we de financiering afgesloten voor ons grootste zonnepark tot nu: Zonnepark Overbetuwe. Het is een 8 kilometer lang zonnepark tussen de Betuweroute en de A15, tussen de knooppunten Valburg en Ressen. Landschappelijk gezien is dit een perfecte locatie voor een groot zonnepark. Het ligt helemaal ingeklemd tussen de infrastructuur, er zijn geen woningen in het projectgebied.

Daarnaast wordt het mooi landschappelijk ingepast met een 3 km lange natuurvriendelijke oever langs de zuidkant en een even lange bomenrij aan de noordkant.

Het zonnepark heeft een oppervlak van 72 ha. en het totale vermogen is 86 MWp. Goed voor de stroomvoorziening van ongeveer 30.000 huishoudens. ProfiNRG zal komende maand starten met de bouw en nog voor de zomer zal de eerste stroom aan het net worden geleverd.

Volg ons en lees meer over onze Natuurlijke Zonneparken.

Weten wat Sunvest voor u kan betekenen?
Bel ons vrijblijvend op 030-3410999 voor een locatiescan van uw perceel (vanaf 8 hectare) of vul het contactformulier www.sunvest.nl/contact/, dan nemen wij graag contact met u op.

Meer over zonnepark Overbetuwe leest u op de projectpagina.

Tags :
Delen: