Percelen gezocht voor de bouw van zonneparken in Beusichem

Sunvest is altijd op zoek naar percelen grond voor de realisatie van zonneparken. Zonneparken kunnen voor u een interessante bron van inkomsten zijn. U kunt uw grond in Beusichem verkopen of door ons een recht van opstal laten vestigen. Sunvest ontwikkelt, financiert, bouwt en exploiteert zelf zonneparken. U profiteert als grondeigenaar van zeer hoge huuropbrengsten voor uw grond in Beusichem, terwijl wij alle risico’s nemen tijdens de ontwikkeling, bouw en exploitatie. Daardoor geniet u wel van de lusten maar heeft u niet de lasten.

Voorspelbare inkomsten voor uw perceel

Sunvest gaat hierbij minimaal een 25-jarig recht van opstal contract met u aan. Een zonnepark levert al snel € 5.000,- tot € 8.000,- per hectare op! Als u uw grond in Beusichem verkoopt kan dit tot wel 2 keer de agrarische waarde opleveren. De retributie wordt jaarlijks geïndexeerd. Sunvest organiseert het gehele proces van ontwerp tot installatie en onderhoud. Zo heeft u één aanspreekpunt, van begin tot eind.

Voorwaarden

De pacht of huurprijs voor grond die bebouwd kan worden met een zonnepark wordt bepaald door veel factoren, zoals:

Mogelijkheden voor uw perceel in Beusichem onderzoeken?

Wilt u weten of het ook voor u interessant kan zijn om een zonnepark te beginnen op uw perceel in Beusichem? Dan komen wij graag met u in contact! U kunt ons bereiken op 030 341 0999 of mail naar Mike@sunvest.nl. We kunnen dan een gratis quick scan voor u uitvoeren om de mogelijkheden en de bijbehorende vergoedingen te bepalen.