Projectontwikkelaars

Zonnepanelen dichtbij

Als projectontwikkelaar

Meer rendement met uw grond

Heeft u agrarische gronden voor de bouw van nieuwe woonwijken of bedrijfsterreinen aangekocht, en stagneert de ontwikkeling hiervan? Met de verhuur van deze gronden voor de bouw van een zonnepark genereert u opbrengsten.

Bovendien vergroot de bouw van een zonnepark de kans om uiteindelijk wel de bestemming te wijzigen tot woningbouw of bedrijfsterrein. Zo ontstaat er een win-win situatie.

Zonnepark als inkomstenbron

We doen graag een scan op een deel of uw gehele portfolio om te bepalen waar de mogelijkheden op uw gronden zijn om een zonnepark te ontwikkelen. Mochten we afspraken kunnen maken over meerdere locaties, dan kunnen we ook afspraken maken over de verdeling van het rendement van de ontwikkelde zonneparken.

Genereer nieuwe inkomsten met de grond waarmee op dit moment weinig wordt gedaan. Een zonnepark levert al snel jaarlijks € 5.000,- tot soms wel € 8.000,- per hectare op! En bij verkoop tot aan 2 keer de agrarische waarde.

Contact

Genereer inkomsten met uw grond

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden! Neem contact op met Mike: 030 341 0999 of mike@sunvest.nl

Mike