Recente berichten

Meer weten over Sunvest?​

Op deze website vindt u veel informatie over ons en onze groene strategie. Zijn uw vragen na het bekijken van de site nog niet beantwoord, neem dan contact op via onderstaande e-mail optie.

Schets zonnepark Lanakerveld
Beste inwoners van Smeermaas en industriezone Europark,

Zoals u wellicht via de media heeft vernomen, heeft de gemeente Maastricht de aanbesteding voor de aanleg van een zonnepark op het Lanakerveld gegund aan ons bedrijf Sunvest. Met deze brief wil ik u uitnodigen voor een digitale informatiesessie.

Ontwerp zonnepark
Het toekomstige zonnepark zal gebouwd worden op het Lanakerveld aan de noordwestkant van Maastricht. Het zonnepark komt op een perceel van 41 hectare waarvan ca. 31 hectare bebouwd zal worden met zonnepanelen. Met een jaarproductie van ruim 59,000 MWh kan het park stroom leveren voor zo´n 20,000 huishoudens. Het zonnepark zal omringd worden door beplanting in samenwerking met Gemeente Maastricht, Gemeente Lanaken en Fluvius. Als u hierover meer wilt weten kunt u het ontwerp op onze website bekijken.

Agenda informatieavond
Tijdens de informatiesessies zullen de volgende onderwerpen besproken worden:
– Ontwerp grenszone (door Gemeente Lanaken, Gemeente Maastricht en Fluvius)
– Landschapsplan zonnepark
– Techniek
– Gemeentelijk beleid
– Archeologie en onderwijs

Aanmelden voor de informatie sessie inwoners Smeermaas:

We willen u graag persoonlijk ontmoeten om uw vragen te beantwoorden en uw ideeën voor het zonnepark te bespreken. Wij nodigen u hierbij uit om deel te nemen aan de digitale informatiesessie op woensdag 14 april (19:00-20:00). U kunt zich aanmelden via dit formulier waarna u per email een link naar de sessie zult ontvangen. De informatiesessie zal plaatsvinden middels de gratis beschikbare Microsoft Teams software.

Aanmelden voor de informatie sessie inwoners industriezone Europark:

We willen u graag persoonlijk ontmoeten om uw vragen te beantwoorden en uw ideeën voor het zonnepark te bespreken. Wij nodigen u hierbij uit om deel te nemen aan de digitale informatiesessie op woensdag 14 april (15:00-16:00). U kunt zich aanmelden via dit formulier waarna u per email een link naar de sessie zult ontvangen. De informatiesessie zal plaatsvinden middels de gratis beschikbare Microsoft Teams software.

Tags :
Delen: