Recente berichten

Meer weten over Sunvest?​

Op deze website vindt u veel informatie over ons en onze groene strategie. Zijn uw vragen na het bekijken van de site nog niet beantwoord, neem dan contact op via onderstaande e-mail optie.

Lange rij zonnepanelen zonnepark Haarstdiek
Sunvest en ProfiNRG zijn druk bezig met de bouw van Zonnepark Haarstdiek in Sleen. Inwoners van Sleen-Diphoorn en de gemeente Coevorden kunnen op meerdere manieren profiteren van de komst van het zonnepark. Om de gehele omgeving te verduurzamen, en zon op daken te stimuleren binnen de gemeente biedt Sunvest PV systemen aan tegen een gereduceerd tarief aan huishoudens in Sleen. De betreffende huishoudens hebben hierover een brief ontvangen. Daarnaast komt er aan de zuidkant van het zonnepark een fruitboomgaard waarvan omwonenden vrij het fruit kunnen plukken.

Financieel participeren

Vanuit het zonnepark staat centraal dat de bewoners en organisaties in de regio de mogelijkheid krijgen om financieel te investeren en daarmee mee te profiteren van en mee te doen aan de energietransitie. Sunvest biedt deze mogelijkheid met het platform ZonnePanelenDelen (ZPD). We hebben als doelstelling dat de inwoners en lokale organisaties laagdrempelig financieel kunnen participeren in onze Zonneweide. Bij het aanbieden van de participatie willen we een zo groot mogelijk deel van de inwoners en organisaties bereiken. Via ZPD wordt 250.000 EUR opengesteld voor financiële participatie. De instapdrempel is slechts € 25,-. Inwoners uit Sleen-Diphoorn en Coevorden krijgen voorrang bij de inschrijving. Vanaf 10 mei start de inschrijving en kunt u investeren in zonnepanelen van Zonnepark Haarstdiek!

U kunt in dit zonnepark investeren via ZonnePanelenDelen: https://www.zonnepanelendelen.nl/project/haarstdiek/

Voor meer informatie over het platform en participeren via ZonnePanelenDelen: https://www.zonnepanelendelen.nl/hoe-werkt-het/

Tags :
Delen: